Zest at Home – Business

​​​​​Medewerkers ondersteunen in hun gezondheid en vitaliteit – nu m​​​​​et mooie korting!​ ​​

Door de Coronacrisis is het nieuwe werken in een stoomversnelling geraakt. Thuiswerken is meer regel dan uitzondering en dat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. ​​​​​Recent onderzoek wijst uit dat meer dan 40% van de thuiswerkers vaker last heeft van fysieke klachten dan toen zij nog op kantoor werkten. Maar ook mentaal zijn er meer klachten. Zo voelt rond de 35% zich geïsoleerd en voelt een kwart van de thuiswerkers zich overbelast. Met als gevolg grote kans op verlaagde productiviteit en/of verzuim.

Juist in deze tijd is het belangrijk medewerkers gezond en fit te houden, maar hoe is dat mogelijk tijdens een pandemie, waarbij iedereen zo veel mogelijk thuis moet blijven? Wij bieden hiervoor graag de oplossing!

Vanuit ons Mind & Body trainingscentrum Zest Your Life hebben wij het Zest at Home Fit Pakket ontwikkeld. Dit pakket bevat verschillende korte online trainingen en coaching voor zowel fysieke- als mentale ondersteuning. Denk hierbij aan Yoga, Pilates, Meditatie en Krachttraining. Allemaal manieren om het immuunsysteem te versterken en de geest te kalmeren. Ideaal om even op te laden tijdens de lunchpauze, tussen de Zoommeetings door of na een lange werkdag.

​​​Hoe ziet dit Fit Pakket eruit?

Voor een vast bedrag per maand hebben medewerkers toegang tot verschillende trainingen. Deze zijn gericht op ontspanning, flexibiliteit, energie, kracht en/of herstel. Desgewenst begeleiden we deelnemers met een intake bij de start en follow-up coaching tijdens de abonnementsperiode.

 

Zest at Home Fit Pakket in het kort:

  • Persoonlijke login;
  • Onbeperkt toegang tot trainingen on demand;
  • Keuze uit meer dan 250 trainingsvideo’s én wekelijks nieuwe video’s;
  • Intakegesprek via Zoom voor maatwerkprogramma;
  • Maandelijkse nieuwsbrief met tips om gezond en vitaal te blijven;
  • €20,- ex BTW per medewerker per maand
  • Minimale afname: 20 abonnementen voor 6 maanden
  • Staffelkorting

Wacht nie​​t langer en ondersteun​ de vitaliteit en weerstand van je werknemers: geef ze een Zest at Home Fitpakket cadeau!

Prijzen

Aantal WerknemersKorting op totaalprijs
20
60€ 100,-
100€ 200,-
200€ 400,-

Aanmelden:

Zest at Home – Business abonnementen
Meerkeuze *

Wil je eerst meer informatie en/of een proefaccount, vul dan dit formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Zest at Home – Business abonnementen – meer info/proefaccount
Meerkeuze *