Flexibiliteit

De klassieke vorm van yoga. Met statische houdingen en dynamische series die het lichaam zowel versterken en soepel te maken. Ook is er tijd voor pranayama. Dit zijn ademhalingsoefeningen die de geest rustig en kalm maken.

Pilates is een zeer effectieve body workout die tegelijkertijd meerdere spiergroepen target en versterkt, waardoor een sterk, uitgebalanceerd en flexibel lichaam ontstaat. Al onze bewegingen komen uit d van ons lichaam en worden ondersteund door diepe buikspieren, bekkenbodemspieren, bilspieren en stabiliserende (rug) spieren langs de ruggengraat. Het belangrijkste doel van Pilates is het ontwikkelen en versterken van deze kernspieren.

Een krachtige, dynamische les. De houdingen gaan gelijkmatig en soepel in elkaar over. Vinyasa betekent ´verbinding van beweging en ademhaling

Deze total body workout combineert kracht en flexibiliteitsoefeningen ter verbetering van je mobiliteit. Stevige uitdagende oefeningen, zonder te springen, in combinatie met subtiel lichaamsbewustzijn zorgt dat je je sterk, gezond en in balans voelt.