XL les Chineng Qigong

Body & Mind

De Body & Mind is een oefening uit level 2 van Chineng Qigong. Met deze oefening trainen we de interne Qi en brengen deze dieper in het lichaam en verbinden zo lichaam en geest. Deze oefening bestaat uit 10 onderdelen, deze zijn ook los te beoefenen en zijn goed voor specifieke gebieden van je lichaam.

In deze XL lessen wordt elke maand een onderdeel uit de Body & Mind oefening behandeld. We behandelen maar 1 a 2 onderdelen per keer zodat we echt de diepte in kunnen. Naar de essentie van het hart. De Body & Mind is een goede oefening om de mind naar binnen te brengen en te gaan bewegen vanuit het hart.
Door langer in de oefening te blijven gaan we voelen, ervaren en word je bewust van de staat van je hart. Deze staat weerspiegelt de staat van je Qi.

Afgelopen juni is Anouk afgereisd naar China voor twee weken intensieve privé training van teacher Li Hongshi. Twee weken lang alleen maar trainen en terug naar de essentie. De essentie van het hart. Het was prachtig en een diepe leerschool. Deze leerschool en haar 15 jaar ervaring in Chineng Qigong deelt ze graag in deze XL lessen.

Bij goed weer is de XL les buiten. Bij slecht weer online via Zoom.

Docent: Anouk Steggerda
Data: 13 juni
Tijd: 13.30- 15.30​​
Deelnemers: min. 5 – max. 20
Kosten: €25 – Niet leden, €12,50 – Leden


Totaal